Is holistisch behandelen in jouw schoonheidssalon iets voor jou?

Doe hier de test

Is holistisch behandelen in jouw schoonheidssalon iets voor jou?

Ontdek het zelf  >>

 – OVER MIJ – 

Ik ben Barbara Vandenbunder.

Mijn levensmissie bestaat uit vrouwen bekrachtigen.
Thema’s als schoonheid en gezondheid, waarden als authenticiteit en waarheid bepaalden mee het ontstaan van Studio Puur in 2011.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de beautybranche.
Ik wil het verschil maken in de gezondheid en het algemeen welzijn van de vrouw.

Ik maak graag ondernemende vrouwen bewust dat professionele groei en persoonlijke transformatie hand in hand gaan. In authenthieke verbinding met mezelf geniet ik ervan om lifechanging ervaringen te creëren door het aanbieden van pure en eerlijke producten en kanten-klare behandelingstrajecten.

Zuiverheid, eenvoud en een holistische visie vormen de rode draad door alles was ik onderneem.

 – DE HOLISTIC ACADEMY – 

Een opleidingsinstituut voor Beautyprofessionals die holistisch willen werken in hun salon.

Met de Holistic Academy bundelt Studio Puur meer dan 20 jaar ervaring in de beautybranche met nieuwe inzichten en persoonlijke transformatie door een holistische (beauty)aanpak.

De gezondheid van de huid wordt beïnvloed door 6 verschillende factoren.

De Holistic Academy neemt je mee om met deze 6 factoren tegelijk aan de slag te gaan en een heel nieuwe aanpak aan te leren van beauty, een holistische aanpak voor duurzame resultaten, zonder neveneffecten.

De Holistic Academy is een plek waar jij levenslang zult kunnen groeien; een ontmoetingsplek voor likehearted onderneemsters die op zoek zijn naar de balans tussen hoe succesvol en toch gelukkig zijn; vrouwen die een voorbeeld willen zijn van bewust ondernemen.

Vrouwen die eenzelfde passie delen, nl. het verschil maken in het leven van de zelfbewuste vrouw die begaan is met haar innerlijke en uiterlijke schoonheid, die houdt van een gezonde geest in een gezond lichaam. Die steeds meer openstaat en nood heeft aan een holistische aanpak omdat zij gelooft dat alles verbonden is met elkaar en dat een gezonde huid begint met hoe zij zich binnenin voelt.

Het was zo fijn om tijdens de training te mogen liggen en het effect te voelen van de therapeutische en energetische behandeling. Ik had die dag heel slecht nieuws gekregen, maar dankzij de behandeling voelde ik me nadien zoveel lichter.

Dankzij de hulp van aromatherapie kan ik dit beter loslaten en niet zo dicht laten komen.

 

Enorm dankbaar voor dit leerrijke traject.

M. uit Pepingen

CONTACT

Studio Puur BV
Braamstraat 1A
8800 Rumbeke (Roeselare)
BE0777.288.714

+32 497 625 621 (zaakvoerder)
info@studiopuur.be

Copyright 2023 © Studio Puur