Online Cursus: Holistic Microneedling

Online

– Cursus is volledig Engelstalig –

Deze cursus omvat een trainingshandleiding gebaseerd op de professionele Holistic Microneedling seminaries van White Lotus en de ‘Holistic Microneedling Movie’.

Je leert alles over de technieken van microneedling, na afloop kan je deze behandeling perfect aanbieden in jouw instituut. 

De online cursus ‘Holistic Needling Cursus’ is gemaakt door de oprichters van White Lotus.

ALLE VIDEO’S EN DE GESCHREVEN CURSUS ZIJN ENGELSTALIG.

Je leert alles over de technieken van microneedling, na afloop kan je deze behandeling perfect aanbieden in jouw instituut.

Belangrijkste voordelen van de dermaroller:

  • Zeer effectief – Regelmatig uitvoeren van deze behandeling kan een toename van maximaal 1000% in de huid van natuurlijk collageen veroorzaken en de opname van producten door de huid tot wel 10.000 keer verhogen.
  • Natuurlijke aanpak – White Lotus inspireert al meer dan 10 jaar een meer natuurlijke benadering van huidnaalden. Er zijn geen schadelijke of giftige chemicaliën gebruikt die de huid kunnen beschadigen.
  • Geen ongewenste effecten – De naalden zijn vrij van nikkel en metaal. Ze zijn dus uiterst veilig, zelfs als je allergisch bent of en erg gevoelige huid hebt.

 

White Lotus

White Lotus inspireert al meer dan 10 jaar een meer natuurlijke benadering van anti-aging. Er zijn geen schadelijke of giftige chemicaliën gebruikt die de huid kunnen beschadigen.

Deze cursus is bedoeld voor volledig gekwalificeerde esthetici, acupuncturisten, artsen, tandartsen, verpleegkundigen en schoonheidsspecialisten.

 

Deze cursus is volledig online:

Je kan elk hoofdstuk video per video bekijken. Bij de video’s wordt een gedetailleerd pdf-cursusboek meegeleverd, zodat je de cursus in je eigen tempo kunt afronden.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om deze oude kunst te leren én het is een ideaal hulpmiddel of geschenk voor zelfontwikkeling.

Deze cursus is internationaal aan veel mensen gegeven en is een geweldige basis om te gebruiken bij je vrienden, in je bedrijf of in je praktijk.

Inschrijven

Wil je deze online Cursus volgen?

 Deze cursus is volledig online:

Je ontvangt na betaling een link om zo de video te uploaden.

In totaal zijn er 13 hoofdstukken (video’s) die samen ongeveer 50 min duren. Je kan elk hoofdstuk video per video bekijken.

Er wordt ook een gedetailleerd pdf-cursusboek van 140 pagina’s meegestuurd,  zodat je de cursus in je eigen tempo kunt afronden.

 

LET OP!! DE CURSUS IS VOLLEDIG ENGELSTALIG

– ZOWEL DE VIDEO’S ALS DE MEEGELEVERDE PDF ZIJN IN HET ENGELS –

 

 

Online Cursus: Holistic Microneedling

door | mrt 23, 2022