Inspiratiebrunch

24 mei 2020

Roeselare

INSPIRATIE

BEWUSTWORDING

VERANDERING

Voel jij ook dat het tijd is voor verandering?

Voel jij ook dat de consument veel bewuster wordt en kiest voor natuurlijke producten, niet alleen in voeding, maar op alle terreinen? Wil je niet meer wakker liggen van klanten die huidreacties krijgen op je producten? Leer je graag bij en ontmoet je graag gelijkgezinde beautyprofessionals tijdens een gezellige healthy brunch? Dan is de studio puur inspiratiebrunch echt iets voor jou!

PROGRAMMA

9.30h            Onthaal

10.00h          Keynote Barbara Vandenbunder “Giftige schoonheid”

10.30h          Voorstellen merkenportfolio studio puur

11.30h          Masterclass: Organiseer de ultieme make-up
                      workshop in jouw salon

12.15h          Speciaal aanbod studio puur

12.30h          Healthy netwerkbrunch + goodiebag

In Roeselare werken wij samen met cateringbedrijf Camillus. Zij bezorgen ons steeds heerlijk gezonde maaltijden boordevol vitaminen!

PRIJS

€69 per persoon.

ULTRA VROEGBOEKKORTING:
€49 per persoon indien je inschrijft vòòr 1 maart 2020!

VROEGBOEKKORTING:
€59 per persoon indien je inschrijft vòòr 1 april 2020!

Waarde van deze inspiratiebrunch: €150

ADRES

ROESELARE:

Kantoor Studio puur
Braamstraat 1A
8800, Roeselare

MECHELEN:

Taste it Pure
Adegemstraat 43
2800, Mechelen

Bij Taste it Pure is alles handmade, plantaardig, biologisch en glutenvrij. Niets bevat zuivel en geraffineerde suiker!

Volledig bereid met langzame en natuurlijke technieken zoals sappen, weken, kiemen, fermenteren, stomen en drogen voor een pure en maximale smaakbeleving.

PROGRAMMA UITGELICHT

Giftige schoonheid

“Giftige schoonheid” is een speech over de gevaren van de vele toxines in dagelijkse verzorgingsproducten. Barbara heeft al haar kennis en ervaring gebundeld in een verhaal dat met momenten choqueert om vrouwen bewust te laten kiezen voor “echt” gezonde verzorging. Met studio puur brengt zij 100% natuurlijke en biologische verzorging naar jouw badkamer. Daarnaast traint zij beautyprofessionals tot experten in gezonde, natuurllijke huidverbetering.

Testbar studio puur-producten

Wandel tussen onze verschillende standen van onze verschillende merken, laat je maquilleren met Studio Mino, voel en proef de Organicspa huidverzorging, etc. Laat je informeren over onze producten door onze specialisten.

Speciaal aanbod studio puur

Om jou te bedanken naar ons event te komen, doen we een speciaal aanbod aan extra voordelige voorwaarden om met onze producten te gaan werken.

Healthy netwerkbrunch

Praat gezellig na tijdens een gezonde, lekkere brunch!

Organiseer de ultieme make-up workshop

Barbara Vandenbunder bedacht in 2011 de VIP make-up workshop, tot op vandaag bleek dit een schot in de roos en werpt deze formule nog steeds overvloedig haar vruchten af. Barbara deelt tijdens deze workshop al haar tips & tricks met jou om een winstgevende make-up workshop te geven.

Wat je moet weten over Barbara Vandenbunder

  • Als marketeer, schoonheidsspecialiste, visagiste, styliste maar bovenal als gepassioneerd onderneemster, heeft Barbara meer dan 13 jaar ervaring in de beauty-branche. Barbara is zaakvoerster van Studio Puur sinds 2011.
  • Authenticiteit, ondernemerschap, gezondheid, zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke waarden voor Barbara
  • “Schoonheid is mijn passie, de natuur mijn drive”

Bewuste schoonheidsspecialiste

Ik sluit graag partnerships met bewuste schoonheidsspecialistes. Beauty professionals die bekommerd zijn om resultaat, maar ook om de gezondheid van hun klanten. Schoonheidsspecialistes die kritisch zijn en zoeken naar een product dat helemaal aansluit bij wie ze zelf zijn. Ze kiezen voor vakkennis, topkwaliteit, puurheid, persoonlijk contact en ondersteuning. Ze zijn ambitieus, kiezen voor groei en beseffen dat de tijd aangebroken is voor een nieuwe categorie van producten, echte, pure, eerlijke en gezonde producten die doen wat ze beloven. Gezondheid is een thema dat me erg nauw aan het hart ligt, na het verlies van mijn papa kwam dat alleen nog maar sterker naar voren. Ik heb het gevoel dat dingen niet meer kloppen in onze maatschappij, zoveel ziekte en lijden rondom mij heeft me bewuster gemaakt.

Resultaat in het salon

Je kan een prachtig resultaat neerzetten met 100% natuurlijke producten in je instituut. Het zelfhelend vermogen van de huid wordt aangesproken omdat de huid wordt gerespecteerd en niet wordt verstoord door allerlei synthetische stoffen.

Referenties

Liesbeth De Meulemeester van schoonheidsinstituut Fabuleux, klant van studio puur, werkt met de producten van organicspa en vertelt in deze video hoe dat haar bevalt.

Organicspa, hét enige product dat ik ken dat zó puur is, ideaal voor elke vrouw die graag bewuste keuzes maakt over wat op en in haar lichaam komt. Ik heb een passie voor natuurlijke huidverzorging en als professional wil ik mijn klanten alleen de zuiverste producten bieden, ontwikkeld met respect voor mens, dier en milieu. Daarom ben ik zo blij dat dit merk nu vanuit Australië in België wordt verdeeld en dan ook nog eens door een toffe, inspirerende zaakvoerster – Barbara – die voor je klaarstaat met haar team. Het is een fijne samenwerking. Steeds interessante promoties, nieuws en de nodige ondersteuning. Ook de trainingen van Studio Puur Academy zijn top! Organicspa is écht 100% natuurlijk en betrouwbaar biologisch gecertificeerd. Het héle plaatje klopt. Zelfs de behandelingen die ik geef met dit product zijn helemaal gericht op resultaat, zonder de huid ook maar op één of andere manier te verstoren. Ik zou het iedereen willen aanbevelen die op een bewuste manier bezig is met zijn of haar gezondheid. Ik ben een enorme fan!
Babette Wouters

Complete Care

Copyright 2018 Studio Puur

/*