Gua Sha Massage Online Cursus voor Beautyprofessionals

Deze training valt vanaf nu onder het Holistic Academy! 

Locatie: Aalter

Herstel de huid en uitstraling van jouw klant met deze luxe behandeling!

Na deze workshop kan je zelf een volledige Gua Sha massage geven.
Je krijgt een certificaat als bewijs dat je de cursus gevolgd hebt.

Gua Sha betekent letterlijk ‘schrapen’ en ‘rood’. De Gua Sha is een tool die al eeuwenlang gebruikt wordt in de oude Chinese geneeskunde om de bloedcirculatie te bevorderen en het lichaam te genezen.

De combinatie van de steen en de techniek van de behandeling maakt de massage zeer doeltreffend! Het zorgt ervoor dat al het water en lymfevocht onder je huid naar de randen van je gezicht geschraapt wordt en doorgetrokken wordt naar de nek om het zo af te voeren. De Gua Sha is de ultieme anti-aging behandeling en wordt ook wel de Oosterse Facelift genoemd.

Naast de lymfedrainage zet je ook het bloed onder de huid in beweging en wordt het natuurlijke metabolische genezingsproces van de huid geactiveerd. Daardoor versnelt de collageenproductie, verhoogt de bloedcirculatie en wordt de vermoeide huid opgepept. Rimpels worden vervaagd, de huid wordt ontgift en gehydrateerd én het effect is een jongere en stralende teint.

PRIJS

De kostprijs voor deze cursus bedraagt €95 excl. btw, inclusief Gua Sha tool.

Tijdens deze training leer je de Gua Sha gelaatsmassage professioneel uit te voeren. Omdat de training online plaatsvindt, wordt de Gua Sha tool je op voorhand toegestuurd via de post.

Tijdens de training nodig je best een proefpersoon uit om de bewegingen te oefenen.

Barbara werd opgeleid door Anthony Kingston, acupuncturist en oprichter van White Lotus.

Als extra ondersteuning hebben wij een professionele trainingsvideo gemaakt die je krijgt bij inschrijving van deze cursus.

INSCHRIJVEN

Schrijf in via onze online agenda hiernaast.

Maak €95 excl. BTW voor de online gha sha massage training over op rekening nummer IBAN BE93 6451 0023 3367 met vermelding ‘inschrijving online cursus Gha Sha massage + datum van de opleiding’.

Uw inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.

Copyright 2018 Studio Puur

Annulaties: 

Bij annulatie > 1 maand voor de training: €12 administratiekost 
Bij annulatie < 1 maand voor de training: 50% terugbetaald 
Bij annulatie < 14d voor de training: geen terugbetaling 

Indien er sprake is van een ernstige ziekte, ongeval of overlijden van de deelnemer of van de dichtste familie (1elijn) te staven via attest, kan de cursus kosteloos geannuleerd worden.